Plogs

Plog 7: we varen mee op de stoomboot

Nog steeds een beetje overwhelmedΒ door alle reacties op mijn Instagram, Facebook en zelfs onder m’n blog afgelopen vrijdag. Zo hartverwarmend, ongelofelijk gewoon. Voordat ik deze blog plaatste, waarin ik vertel dat ik vaak word buitengesloten in groepen, bedacht ik me eigenlijk bijna. Ik vond het zo eng, maar uiteindelijk vond ik het tΓ© belangrijk dat anderen die in hetzelfde schuitje zitten, weten dat ze niet de enige zijn. En dat blijkt nogal waar. ZΓ³ veel reacties van mensen die het herkenbaar vinden. Heel veel liefde voor jullie allemaal.

Wil je ‘m even teruglezen? Klik dan hier.Β 

En toen was het alweer zaterdag en bracht ik mijn dag door als paparazzi. Of beter gezegd: bracht Steven zijn dag door als paparazzi.

De dag begint rond 7 uur en ik weet dat we om 9 uur de deur uit moeten. Vandaag hebben we het Sinterklaasfeest van Stevens werk. Met bruin geschminkte Pieten. Sja, ineens realiseerde ik me vandaag dat ik die dus onvermijdelijk op de foto ging krijgen. Ik heb geen behoefte om me te mengen in die discussie. In Houston zat ik in de organisatie van het Sinterklaasfeest en kleurden wij ze in regenboogkleuren. Vandaag waren ze dus bruin geschminkt. Ik denk dat de mensen die mij volgen, of zelfs kennen, wel weten dat ik niemand wil kwetsen. Wat de toekomst qua Pieten ook brengt, ik weet hoe ik zelf denk en wat ik mijn kinderen mee geef. Tot zover mijn politieke geneuzel πŸ˜‰ . Daar ben ik niet goed in, dat zie je πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb1 preset

Door naar waar ik wel goed in ben en dat is slap ouweh*eren! Sem en ik beginnen de dag met Dory.

Processed with VSCO with hb2 preset

Terwijl Sem, en inmiddels ook Noah, Dory kijken, breng ik een lekker naturel make-uppie op πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb1 preset

We moeten opschieten, tenminste, voor ons doen. Om 9 uur met twee kleine kinderen de deur uit zijn is iedere keer weer een kwestie van geluk hebben. En dat hadden we vandaag. We staan ruim op tijd in de vrieskou in de rij. Ik realiseer me dat een voordeel van te laat komen is dat je het sowieso al warm krijgt van het haasten en daarna zo die warme boot op dendert. Iets om in gedachte te houden voor volgend jaar πŸ˜‰ .IMG_0181

En daar komt ‘ie; de spookboot.

Processed with VSCO with hb1 preset

Met deze griezels aan boord πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb1 preset

Aan boord kunnen de kinderen spelletjes doen. Sem begint alvast met hoepelen. Bijna gelukt πŸ˜‰ . (Ik ben 30 en kan dit ook nog steeds niet. En ook geen handstand. En ik kan ook niet rolschaatsen. Ik kan eigenlijk niks. Behalve schrijven. Stort nu op giro 555.)

Processed with VSCO with hb1 preset

Noah waagt zich aan de dumbles. Of twirlen πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb1 preset

Sem snapt er met zijn 1,5 jaar natuurlijk de ballen niet van, dus die vindt het best saai. Alle toeters en bellen zijn uit de kast getrokken voor dit feest, maar Sem verlangt volgens mij gewoon naar zijn Cars vrachtwagen thuis.

Processed with VSCO with hb1 preset

Big Brother is watching us!

Processed with VSCO with hb1 preset

“Een Pietenband? Waar?”

Processed with VSCO with hb1 preset

Samen op de kiek met Noah Piet. Ik til hem nog zo vaak. Soms ook wel hele stukken over straat. Ziet er niet uit, blijkbaar. Als ik deze foto zie, zie ik ineens hoe stom het eruit ziet πŸ˜€ . Hij is hartstikke groot (en zwaar!) en ik moet contragewicht in de strijd gooien om niet ter aard te storten. Ik moet denk ik maar eens beseffen dat hij geen 1 meer is. En dat ik hem nou eenmaal niet tot z’n 18e kan tillen πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit is een beter alternatief.Processed with VSCO with hb1 preset

Het moment van de waarheid is aangebroken. Cadeau’s. Met een lift worden de zakken omhoog getakeld. Het komt op mijn foto’s niet echt over, omdat ik probeer zo weinig mensen (ongewild) op de foto te zetten, maar het is drΓΊk. Kinderen hysterisch. Ouders met klotsende oksels.

Processed with VSCO with hb1 preset

Sem pakt zijn cadeautje uit en wat ziet zijn oog daar? Inpakpapier! “Dank u Sinterklaasje…”.

Processed with VSCO with hb1 preset

Nog even wat vitamines voordat we van boord gaan. De buit is binnen, dus we kunnen wel weer gaan πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb1 preset

Ineens ben ik Steven kwijt. Ja hoor, hij staat op de dansvloer. Hij verbaasd al z’n collega’s met z’n wilde moves. Kijk maar πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb1 preset

Nog even wat popcorn uit het zelf geknutselde bakje vressen.

Processed with VSCO with hb1 preset

We rijden even langs bij Stevens moeder en haar man. Ook daar is Sinterklaas langs geweest. Noah vond samen met opa de zak van Sinterklaas in de garage achter een kast verstopt. Ik heb foto’s gemaakt, maar ze zijn allemaal bewogen. Noah en opa waren nogal enthousiast πŸ˜‰ .

Processed with VSCO with hb2 preset

Na een gezellige lunch en een wijntje sjezen we weer terug naar huis. Wat een dag. Ik ben kapot. En dan moet ik ook deze plog nog maken. Wat een rotleven πŸ˜‰ . Nee hoor, heerlijk, ik zit op de bank te hinniken om m’n eigen stomme grappen en Steven kijkt naar een bal en 22 hysterische mannen die daar achteraan rennen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Echt trek hebben we niet, dus ik maak aan het begin van onze avond weer zo’n pizza van 5000 calorieΓ«n, zodat we wat te snacken hebben πŸ˜‰ .

Lieve mensen, dank jullie wel voor het uitlezen van mijn plog en ik hoop jullie snel weer terug te zien of te spreken op Instagram of Facebook.

Hele fijne zondag gewenst!

Liefs,
Lindy

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *