Plogs

Plog 6: I'm still Lindy from the plog

Hoi lieve mensen! Het is tijd voor plog 6. Het liet even een dagje op zich wachten, want ik lag veeeeeelte lang te snurken zondagochtend. Eindelijk een keer uitslapen. Onze nachten zijn nog altijd gebroken en ook zitten we vaak ‘s avonds met Sem in de huiskamer, dus een nachtje doorhalen 2.0 had ik even nodig 😉 .

Don’t be fooled by the uitstel that I got, I’m still, I’m still Lindy from the plog.

Sorry, maar deze zin zat heel de dag al in m’n hoofd en moest ik dus even opschrijven 😉 . Maar van J.Lo gaan we even door naar Mariah Carey, want ik kwam erachter dat ik deze keer vooral met m’n linkerhoofdgedeelte op de foto sta.

Processed with VSCO with hb2 preset

Okay, let’s get to business. Vrijdag 24 november. Om 6:30 uur begint onze dag, want het kleine mannetje van de foto kroop naast me in bed. Op zich gezellig wakker worden, zij het niet dat hij 3 seconden zo blijft liggen en dan onder de dekens ‘monster’ gaat spelen, de dekens van me af gooit en me aan m’n arm uit m’n bed trekt om zijn boterham te gaan smeren. Went nooit 😉 .

Processed with VSCO with hb1 preset

Zoals je ziet is hij echt klaar wakker 😉 . Ik niet, dus ik maak maar even een beker brandstof.
Processed with VSCO with hb1 preset
Zie het krukje bij de koelkast. Sem maakt zelf de koelkast open. Ik pak zijn melk, maar even wachten tot ik een foto heb gemaakt, wil hij niet. 3,2,1… ravage 😉 !

Processed with VSCO with hb2 preset
Als er moeders zijn met kleine autoliefhebbers (of andere redenen hebben om een vrachtwaggel aan te schaffen), dan is deze unit echt een aanrader!

Processed with VSCO with hb1 preset
Jemig, de postbode om 8 uur. Precies waar je in je slaapkleren en met blote billen hoofd op zit te wachten. Nadat hij bijgekomen is van de schrik, overhandigt hij ons onze pakketjes. De 5-12 cadeaus. Ja, die ga ik dus niet uitpakken.

Processed with VSCO with hb1 preset

Geen dag compleet zonder onze ochtendgymnastiek. Ik doe vaak ook mee. Het heeft een rede dat daar geen foto’s van zijn 😉 .

Processed with VSCO with hb2 preset

Noah en Sem dansen nog even verder, terwijl ik m’n haar fatsoeneer. Ik heb het niet zo vaak zo, dus ik maak er even een foto van.
Processed with VSCO with hb2 preset
Ik breng Noah naar de peuterspeelzaal en mik bij thuiskomst Sem meteen in bed. Lekker snurken, kleine Sem. Hij slaapt de volle twee uur dat Noah weg is. Ik maak even een lunch voor mezelf van crackers met Old Amsterdam, ei, peper en chilivlokken. Lust ik.

Processed with VSCO with hb1 preset
Sem moet ik wakker maken, anders komen we te laat bij de peuterspeelzaal. Ik heb (natuuuuurlijk) dus wel eens gehad dat alle kindjes en ouders al weg waren en ik toen pas aankwam. Sem was nog een baby en er zat zoveel tegen bij het weggaan van huis, dat ik 10 minuten te laat kwam. Noah was maar weer gaan spelen en de juffen zaten op me te wachten. Loedermoeder alert right here.

Processed with VSCO with hb1 preset
We redden het wel om even snel een eierkoek te halen voor we naar de peuterspeelzaal rijden.

Processed with VSCO with hb2 preset
The Godfather zit.

Processed with VSCO with hb1 preset
Noah hebben we opgepikt en we lopen meteen even naar de AH. Vanavond komt mijn vriendin Tamara eten en ik wil iets met geitenkaas maken.

Processed with VSCO with hb1 preset
Noah is naast grote broer ook entertainer van Sem. Clown Noah.

Processed with VSCO with hb1 preset
Even kroelen met mijn kleine mannen. Vooral Sem geniet met volle teugen 😉 .

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Ik maak voor hun pasta met hamblokjes en Italiaanse wokgroente. Aangezien ik niet mee eet en Steven de blommen buiten zet in de stad met een vriend, houd ik nogal wat over.

Processed with VSCO with hb1 preset

Two brothers on the fourth floor. Maar dan letterlijk. Een muzikale plog deze keer. En het is nog niet afgelopen 😉 .

Processed with VSCO with hb1 preset

Almost bedtime.

Processed with VSCO with hb1 preset

In bad! Deze kleine piraat vindt dat heel leuk en spettert meestal alles onder. Inclusief mij. Lekker in m’n gezicht ook, waardoor meteen duidelijk is dat mijn gezicht grotendeels bestaat uit bronzer en blush. Thanks, Sem.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Een geitenkaas pizza! Okay, ik ben nu dus verslaafd. Het is makkelijk én lekker! Ik doe er gebakken ontbijtspek, geitenkaas en jonge kaas op en na de oventijd wat geroosterde pijnboompitten. Er had nog wat rucola op gekund als je misschien wél aan je dagelijkse groentes wilt komen. Ik denk weer alleen maar aan deeg en kaas.

Processed with VSCO with hb1 preset

M’n vriendin Tamara is gearriveerd en luistert even naar Wibi Noah. Op de achtergrond ligt Sem in z’n doopjurk nog wat melk te drinken.

Dat was onze vrijdag! Ik denk eraan om volgende week een plog van het weekend te maken. De vrijdagen zijn toch vaak een beetje hetzelfde en dan is het gewoon aftellen tot jullie erop uitgekeken zijn 😉 . Volgend weekend varen we namelijk mee op de boot van Sinterklaas. Super leuk! Stevens werk organiseert dit altijd en het is echt tot in de puntjes verzorgt. Heel leuk om te laten zien. Ik denk dat Steven ook wel gaat dansen met Noah, dus dat wil je niet missen 😉 .

Fijne week allemaal en tot volgende week!

Doei!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *