Plogs

Plog 3: We Are Pregnant beurs

Welkom bij mijn derde plog. Leuk dat jullie weer een dagje met mij willen meekijken. Deze vrijdag was een drukke dag en daarom is de plog een dagje later. Het is echt typisch iets voor mij om te zeggen dat ik een plog van vrijdag op zaterdagochtend al publiceer. Er helemaal vanuit gaande dat ik toch geen leven heb en dit op vrijdagavond wel even in elkaar flans. De waarheid is dat ik blijkbaar toch een sociaal leven heb en ik na thuiskomen aan het einde van de avond eigenlijk alleen nog depressieve teksten uit me weet te persen. Lekker opbeurend voor jullie in de ochtend ;). Mocht je tóch meer behoefte hebben aan pessimisme en negativiteit, geef het even aan in de comments op Facebook of Instagram. Dan zet ik voortaan om 3 uur ‘s nachts mijn wekker om mijn blogs en plogs te schrijven. Succes gegarandeerd ;).

Nou, ik ben alweer veelte lang aan het woord, “bla bla bla ik ik ik ik bla bla”, het is weer zover. Nu even door naar de plog!

Processed with VSCO with hb1 preset
De ochtend op vrijdag 3 november begint lekker vroeg, want ik móet om 9:15 uur de deur uit en aangezien Halloween al geweest is, is het geen optie meer om dat zonder make up te doen. Dus ik sta(at) al lekker te smeren met m’n kwasten om 7:00 uur en in de huiskamer dansen de mannetjes (Steven ook) op Crazy Frog. Heb je geen idee waarover ik het heb, zoek het even op op You Tube. Ik denk niet dat je het snel weer vergeet ;).

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Gehuld in de wilde kleuren die ik vorige week bezorgd kreeg, ga ik de deur uit.

 

Processed with VSCO with hb1 preset
De mannen lopen voor me uit, terwijl ik over de galerij “DOORLOPAAAH” gil.

Processed with VSCO with hb1 preset
Ik breng ze bij Bop. “Mijn hemel, heet zij echt zo?!”, denken jullie nu vast. Voor mij wel. En ik heet ook Bop. We gaan ‘way back’ en gaan voor elkander door het leven als Bopperts. Don’t ask ;).

Alle gekheid op een stokje, ze heet Anne en is de allersterkste (en mooiste) powervrouw die je maar kunt bedenken. Zo wijs, sterk, zo meelevend, maar vooral een hele dierbare vriendin. Ze geeft met haar trainingsbureau ‘Het kan anders’ trainingen aan professionals waardoor zij hen dé tools geeft die helpen huiselijk geweld te signaleren en te bespreken. Ze heeft als missie dat geen enkel kind wat zich in een gewelddadige thuissituatie bevind over het hoofd gezien wordt. 

Het lijkt misschien nu net alsof ik dit even als een sponsortekst wegwerk, maar ze weet niet eens dat ik dit schrijf. Ik werk heel graag mee aan dit soort geweldige doelen.

Processed with VSCO with hb1 preset
Waar waren we? Oh ja, Anne is goed voorbereid en heeft kleurplaten uitgeprint. Ze durft het zelfs aan om Sem ook te laten kleuren.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik sjees inmiddels met volle vaart richting Utrecht waar ik naar de We Are Pregnant beurs ga.

Processed with VSCO with hb1 preset
Ik kom even in een stukje file terecht, maar gelukkig ben ook ik goed voorbereid en heb ik wat te spelen meegenomen ;).

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
De beurs ziet er mooi uit. Leuke stands en mooie artikelen. Voor mij zijn zelfs veel merkjes helemaal nieuw. Ik ben alweer eventjes uit de baby- en kraamtijd, maar wát een mooie spullen verkopen ze hier. Ik zou er bijna een derde kind voor willen. Bijna ;). Eindelijk is er een plek waar gewoon ál het leuks op babygebied bij elkaar is. Heel praktisch vind ik dat. Zelf ontmoet ik Natalie Vijfhuizen en haar ‘Momsquad’. Vanaf 2 november schrijf ik voor haar af en toe een blog. Leuk om haar te ontmoeten en na een goede indruk van de beurs, ga ik weer naar huis.

Processed with VSCO with hb1 preset
Steven heeft Noah en Sem bij Anne opgehaald en Noah naar de peuterspeelzaal gebracht. Onderweg vanaf de beurs naar huis bel ik hem en het komt precies goed uit als ik even doorrace naar de peuterspeelzaal. Daar heb ik een gesprekje met de juf. Over een paar weken neemt Noah afscheid van zijn groep, omdat hij naar de basisschool gaat. Zijn ontwikkeling is gemeten en hij zit ook helemaal op de lijn van een 4-jarige.

Processed with VSCO with hb1 preset
Eenmaal thuis krijg ik meteen m’n andere kind in m’n handen gedrukt ;). Nee hoor, deze koala klimt, zodra hij me ziet, tegen me op en laat me niet meer los. Samen met hem kijk ik even in de koelkast welke biologisch verantwoorde snack ik als tussendoortje ga nemen.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
Nadat ik de reep BonBonBlock achter m’n kiezen heb, bereiden we Noah en Sem vast voor op de oppas. Na hun bad parkeren we Sem voor het gemak even in z’n ledikantje, terwijl we Noah in bed leggen. “Hoeft hij niks te eten”, denk je misschien. Jawel, alleen ben ik als beginnend plogger dat hele gedeelte vergeten vast te leggen ;). Lekker lomp, maar ja that’s me. Noah en Sem slapen op één kamer, dus hij heeft goed zicht op ons avondritueel met Noah. Nadat we het boek “Spoken en monsters bestaan zeker weten, ze komen met name ‘s nachts te voorschijn” uit hebben, nemen we Sem weer mee en valt Noah in slaap.

Processed with VSCO with hb1 preset
Wij gaan uit eten met vrienden bij de Olijf in Spijkenisse. Ik wilde nu schrijven dat als je van lekker eten houdt, je hier echt eens heen moet. Maar wie houdt er nou niet van lekker eten? En dus van vies eten :|. Net als “Ik ben een liefhebber van goede muziek”, -“Oh, dan verschillen we echt heel erg, want ik ben dus dol op hele slechte muziek.”
Anyway, om jezelf vol te stouwen met lekkere (tapas)happen, is dit het juiste adres.

Dit was het voor deze week. Is zondag een handige dag voor een plog? Of vind je eigenlijk maandag beter? Of dinsdag of of of? Let me know, want zaterdag is dus niet haalbaar. Tenzij ik over bijvoorbeeld een woensdag plog. Maar die zijn vrij hetzelfde, dus dan is dat alleen handig als ik het dan ‘s avonds post, zodat je direct in slaap kunt vallen. Fijne dag nog lieve mensen en bedankt voor het uitkijken en -lezen van dit epistel ;).