Plogs

Plog 2: pakketjes en mutti op stap

Goodmorning lieve mensen! Welkom bij mijn 2e plog. Donderdagavond hadden wij een borrel vanuit het nieuwbouwproject waar we een huis hebben gekocht. We weten nu wie onze buren zijn én dat was een flinke opluchting. You never know natuurlijk ;).

Door naar vandaag. Ondanks dat Steven en ik vanwege een slechte nacht eruit zien als 2 angstaanjagende Halloweenmaskers, zaten we vanaf 7:00 uur alweer aan de koffie met dit schattige uitzicht:

Processed with VSCO with hb1 preset

Klopt, de lamp staat scheef. Laatst stond ‘ie een tikkie scheef, dus ik wilde ‘m weer rechtzetten. Nou, dat is dus niet gelukt. Hij brak af en nu hebben we een heel armoeiige lamp :|.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ook nog even een kroel-momentje. Ik ben echt zó geen ochtendmens.

Processed with VSCO with hb1 preset

Sem wel ;).

Processed with VSCO with hb1 preset

Gisteren schakelden we de oppas in, zodat wij naar die borrel konden. Ik vraag haar eigenlijk nooit om Noah en Sem in bad te doen. Eigenlijk alleen maar of ze even de keuken uit kan soppen, de ramen kan zemen en de auto kan wassen ;). Dus Noah en Sem moesten vanochtend in “bad”.

Processed with VSCO with hb1 preset

Eenmaal uit bad, staan ze klaar om in kleding gehesen te worden. Kast leeg :|. Dus deze mutti staat om 8:30 uur aan de strijk. Jippie!

Processed with VSCO with hb1 preset

Net nadat ik de berg kleding heb weggewerkt, belt de pakketbezorger aan. H&M. Ik ben echt een H&M lovah, dus ik scheur met m’n tanden dat hele pakket aan gort. Doe even een zonnebril op om je ogen te beschermen voor het enorme palet aan kleur :|.

Processed with VSCO with hb1 preset

En ook voor mezelf ga ik helemaal los. Living on the edge!

Processed with VSCO with hb1 preset

Wat ziet mijn oog daar?! Mijn eerste cadeautje via Instagram. Een super schattig armbandje van byLi.Ly :)!

fullsizeoutput_3242

Sem leest ondertussen even een boek. Wat een wonderkind ;).
Voor wie dit boek niet kent; als je dol bent op huilen, moet je dit lezen. Prach-tig!

Processed with VSCO with hb1 preset

Sem slaapt en ik ga lekker met de Duplo spelen. Noah doet mee ;).

Processed with VSCO with hb1 preset

Daarna gaat hij naar de peuterspeelzaal. Toedels! Voor het eerst gaat het afscheid nemen zonder tranen, dus ik ben blij. Over 2 maanden begint hij op de basisschool en het lijkt me zo vreselijk als hij iedere ochtend zo verdrietig is met afscheid nemen. Ik hoop dat dit doorzet!

fullsizeoutput_3268

Terwijl Noah onder de pannen is, doe ik een poging te kroelen met deze man. Dat lukt niet, want zolang ik nog geen wielen en motorische aandrijving heb, ben ik niet zo interessant ;).

Processed with VSCO with hb1 preset

Noah wordt door mijn moeder en haar man thuisgebracht vanaf de peuterspeelzaal, want zij nemen hem mee om te logeren.

Processed with VSCO with hb1 preset

Spruitenstamppot. Ik heb ooit een recept gekregen en daarom lusten wij heel graag spruitjes. Het is heel makkelijk. Je gooit gewoon een enorm stuk roomboter tussen de aardappelen en spruiten, je stampt het en je vreet 1000 calorieën per bord ;). Heer-lak.

Processed with VSCO with hb1 presetMutti op stap! Ja, soms, heeeeeel soms heb ik iets kleurigs aan. Of een gordijn. Even gezellig met vriendinnen naar een borrel in Rotterdam. Van te voren denk ik altijd “maar ik ben toch veelte moooeeee”, maar eenmaal daar beuk ik iedereen met m’n enthousiaste bewegingen van de dansvloer ;).

Cheers to the weekend!