Plogs

Plog: Naar de huisarts en ik krijg een cadeautje :)

Goodmorning liebe Leute! Welkom bij mijn allereerste plog! Even tussen ons, ik vind het een vreselijk woord, maar een betere naam heb ik er nu niet voor. Het is, zoals sommigen misschien wel weten, een afkorting voor photolog, dus vandaar. We doen het er maar mee.

Nou, laten we vooral niet te lang blijven hangen bij het feit of het wel of geen mooi woord is, maar lekker door naar de foto’s. Dat is waarschijnlijk de reden waarom jullie hier zijn. Ja toch, niet dan?

Processed with VSCO with hb1 preset

Onze dag begint eigenlijk altijd hetzelfde. Steven en ik liggen midden in onze diepste slaap midden in een droom op het moment dat bovenstaand persoon gilt alsof het appartementencomplex in de fik staat. We schrikken spartelend wakker en rennen met een duizelig hoofd meteen ons bed uit. Doen alsof we het niet horen heeft namelijk geen zin, want hij gilt net zo lang totdat we zijn fles melk pakken, zijn luier verschonen en zijn ontbijt bereiden. Binnen een aantal minuten zit de directeur dus al aan z’n papje, terwijl ik koffie nippend met de slaapplooien nog in m’n wang wakker aan het worden ben (daarvan geen foto, geloof me, dat is beter.)Processed with VSCO with hb1 preset

Nou, dit is dan super spectaculair mijn beker. Ik ben de liefste mama, noteer je het ff? 😉Processed with VSCO with hb1 preset

Terwijl ik begin te beseffen dat ik wakker ben, staat deze man alweer met z’n schoenen klaar. Kijk, het lukt hem bijna ze zelf aan te trekken. Bijna ;). En mocht je je afvragen wat voor vreselijke kledingsmaak ik heb; dit is zijn pyjama. En voor een pyjama vind ik dit behoorlijk leuk! Deze is namelijk ‘glow in the dark’. Ooooooeeeeh…Processed with VSCO with hb1 preset

Terwijl ik mezelf in iets toonbaarder dan mijn joggingbroek en slaaphemdje hijs, parkeer ik mijn tornado’s even voor de televisie #loedermoeder. Als ik dat niet doe, moet ik mijn make up opbrengen met één hand, omdat er een koala op m’n heup zit, terwijl ik met een been de ander in de lucht balanceer als een luiaard. Dank je wel Netflix, dank je wel!Processed with VSCO with hb1 preset

De dag begint lekker, want we moeten om 8:50u bij de huisarts zijn. Noah (de oudste) heeft het de laatste tijd ‘s nachts benauwd in combinatie met erge hoestbuien. Aangezien hij ook last van eczeem en allergische reacties heeft, ben ik bang dat hij astma heeft. En dit is inderdaad de conclusie van de huisarts. We hebben al een puffertje thuis en krijgen er nu nog wat bij. Wanneer hij verkouden is, moeten we weer terug. Dan kan ze goed horen hoe zijn astma op z’n ergst is en daar de medicijnen op afstemmen.Processed with VSCO with hb1 preset

Na de huisarts gaan we even wat boodschapjes doen. Hun tandpasta is op en de Bambix van Sem ook. En het laatste wat we willen is de volgende ochtend misgrijpen voor zijn ontbijt wanneer de directeur z’n waffel open trekt!Processed with VSCO with hb1 preset

Hoe vaak ik hier ook langs ben gelopen (heel vaak), dit apparaat blijft leuk. Ik weet niet of het aan mij ligt (waarschijnlijk wel), maar ik voel me altijd zo lomp als ik ernaast sta. Ik sta echt zo te kijken hoe zij buschauffeur spelen en ik voel me een beetje verloren in de ruimte. Maar dit kan ook aan mij liggen. Goed, en door ;).Processed with VSCO with hb1 preset

Deze charmeur kwam op het idee om bloemen voor mij te kopen. Zo lief. Dus hij liep de bloemenwinkel in en koos daar wat uit. Opvoedkundig (uh-huh) vond ik het wel goed dat hij zo attent wilde zijn en kocht de bloemen. Hij drukte op het groene knopje van het pinapparaat, dus hij heeft ze betaald ;).Processed with VSCO with hb2 preset

Een foto van het liefdeskoppel inclusief de blommen. Processed with VSCO with hb1 preset

De overhandiging.Processed with VSCO with hb1 preset

En dit zat erin. Heeft ‘ie goed gekozen! Processed with VSCO with hb1 preset

Tijd om deze tornado weer in bed te stoppen. Schreeuwend, want diep beledigd, gaat ‘ie mee naar de slaapkamer. En zoals je ziet is hij ook écht niet moe..Processed with VSCO with hb1 preset

Terwijl Sem slaapt, probeer ik een begin te maken aan deze plog. Met de nadruk op ‘probeer’, want ik moet natuurlijk om de haverklap kijken naar Noah’s Play-Doh creaties. “Dat is inderdaad een hele realistische dinosaurus!” 😉

Processed with VSCO with hb1 preset

En kijk eens wie er klaar is met snurken! Aangezien Sem geen boterhammen lust/eet, krijgt ‘ie een rijstwafel van Zonnatura, zo eentje gezoet met appel. Ja, want mijn kinderen krijgen nooit suiker *neus groeit*.Processed with VSCO with hb1 preset

“Wel synchroon eten hè, jongens!”Processed with VSCO with hb1 preset

Het regent, dus we blijven thuis vanmiddag. En kijk ze eens even 3 microseconden samen een boekje lezen!Processed with VSCO with hb1 preset

Aangezien Steven aan het werk is, gebruik ik nog even de self-timer voor een foto. Dit is de beste foto, dus kun je nagaan hoe de rest eruit zag. Leuk ook dat randje van m’n sok en blijkbaar groeien er ook haren horizontaal uit m’n hoofd!

Processed with VSCO with hb1 preset

Etenstijd! Als ik me wat beter had voorbereid, had ik vandaag iets spectaculairders gemaakt dan krieltjes, wortels en kipburgers. Aan de andere kant; let’s be honest, ik ben echt geen keukenprinses. In verband met de allergieën van Noah is ook best lastig wat nieuws te verzinnen. Pakjes en zakjes zijn bijna allemaal afgeschreven en laten we eerlijk zijn, veel lekkere gerechten bevatten kaas. En dat mag hij ook niet. Processed with VSCO with hb1 preset

Voor hem is dit feest, dit is namelijk zijn lievelingseten. Daar kom ik goed mee weg, hè? 😉
Processed with VSCO with hb1 presetEn terwijl ons huis ontploft is en ik me afzonder om verder te werken aan deze plog, mikt Steven Noah en Sem in bed. Adios muchachos!

Processed with VSCO with hb1 preset

Mutti gaat op stap! Lekker gewaagd, helemaal in het zwart ;). Processed with VSCO with hb1 presetZo, gestationeerd bij mijn vriendin Manon. Met wijn, lust ik. Even een gezellige avond als Lindy in plaats van als moeder. Dat heb ik ook echt nodig; even loskomen van m’n kinderen. Dus ik heb lekker bijgekletst. Ik heb haar verteld over m’n kinderen en hoe mijn leven met kinderen is en hoe ik het vind om moeder van kinderen te zijn. Maar ik liet haar ook aan het woord: “Maar genoeg over m’n kinderen, wat vind jij van mijn kinderen?”. Dus ik was er even lekker uit ;).

Ik hoop dat je (nog aan het lezen bent en) de plog leuk vond. Fijn weekend :)!